Închide

Studenţii de la Istorie şi Filosofie vând cărţi ca să adune bani pentru nevoiaşi

Social by Actual de Cluj - dec. 04, 2017 0 597

 

Consiliul Studenților din Facultatea de Istorie și Filosofie a Universității Babeș-Bolyai organizează în acest început de lună o campanie caritabilă. Evenimentul este realizat în colaborare cu Asociația „Misionarii lui Padre Pio” din Cluj-Napoca, asociație care desfășoară acțiuni caritabile pe toată durata anului.

La standul amplasat de studenți la Biblioteca Centrală Universitară „Lucian Blaga” pot fi achiziționate cărți de la trei edituri, precum și produse artizanale, urmând ca sumele obținute din vânzare să fie folosite pentru a ajuta copiii unor familii cu venituri reduse din Cluj-Napoca să simtă bucuria sărbătorii de Crăciun, spun organizatorii.

Campania „Ajută-ne sa ajutăm!” se desfăşoară în perioada 4 – 8 decembrie 2017, în intervalul orar 9.00-16.00.

Cadouri şi masă caldă pentru sărmani

Asociaţia Misionarii lui Padre Pio a lansat însă o campanie mai amplă de sărbători, cu mai multe obiective:  vor să ofere cadouri de Crăciun şi alimente pentru susţinerea caselor de tip familial ale Asociaţiei Sfânta Elisabeta, din localitatea Glode, dar şi pachete cu alimente pentru mai multe familii cu venituri modeste din Cluj-Napoca şi din mediul rural. Voluntarii şi cei din asociaţie şi-au propus ca în a doua zi de Crăciun să ofere câte o masa cu bucate tradiţionale oamenilor străzii şi celor fără adăpost găzduiţi la Centrul de Găzduire Temporară din str. Oaşului şi celor din Centrul Social de Urgenţă din str. D. Voda. Dacă doriţi să vă implicaţi, găsiţi AICI mai multe informaţii.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu