Închide

Stickere cu Buzoianu, lipite pe mașini. PSD-iștii au sesizat Biroul Electoral

ActualitatePolitica by Cosmina Fernoaga - iun. 05, 2016 0 1567

Competiția politică dintre principalele partide candidate continuă și în ziua votului. PSD semnalează astăzi pentru a doua oară încălcarea legii, de către competitorii săi electorali. În municipiul Cluj Napoca, pe oglinzile unor autoturisme au fost lipite stickere cu sigla PSD și cu imaginea candidatului Octavian Buzoianu, pe care social-democrații îl susțin pentru Primărie. Aceste stickere au fost lipite pe oglinzile unor mașini tocmai din dorința de a-i enerva pe proprietari. Social-democrații spun că este o acțiune de campanie menită să le aducă grave prejudicii de imagine, motiv pentru care au depus o sesizare la Biroul Electoral Județean.

„PSD Cluj constată cu regret că adversarii politici din Cluj-Napoca nu respectă legislația în vigoare și nici minimul bun simț civic, lipind chiar în ziua votului, stickere cu sigla PSD pe mașinile clujenilor. Aceste acțiuni sunt menite să aducă grave prejudicii de imagine Partidului Social Democrat. Regretăm că partenerii de competiție recurg la acest tip de CAMPANIE MURDARĂ și îi rugăm pe clujenii care sesizează astfel de fapte să raporteze autorităților competente și să facă poze. În acest context PSD Cluj a depus o plângere la Biroul Electoral Județean” – se arată în comunicatul transmis de PSD Cluj.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.