Închide

Statistica: salariile din Cluj ating un nou record, în martie au fost cele mai mari din ianuarie 2020 încoace

Economie by Actual de Cluj - mai 18, 2021 0 344

Salariile din Cluj ating un nou record cel puțin pentru ultimul an și jumătate, salariul mediu net e de departe cel mai mare în ultima lună pentru care există date, față de orice altă lună precedentă din ianuarie 2020 până în prezent.
Direcția Județeană de Statistică din Cluj arată că în luna martie, cea mai recentă pentru care există date, salariul mediu net din Cluj a fost de 4.314 lei, considerabil mai mare față de orice altă lună din ianuarie 2020 până în prezent și cu aproape 400 de lei mai mare decât în luna anterioară.

În ce privește salariul net, în luna menționată în Cluj acesta a fost de aproape 7.000 de lei, mai exact 6.979 lei, în creștere cu peste 500 de lei față de luna precentă și cu aproape 700 de lei mai mare față de aceeași lună a anului trecut. ”Față de media pe țară, câștigul salarial mediu net din județul Cluj, realizat în luna martie 2021, a fost mai mare cu 21,6%, ceea ce clasează județul Cluj pe locul 2 după municipiul București”, arată Direcția Județeană de Statistică.
Mai jos cifrele și evoluția salariului net în Cluj în ultimele luni:

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare