Închide

Startup Cafe: Un nou hub de tehnologie, la Cluj. Cu ce ofertă vine pe piaţă

Economie by Actual de Cluj - mai 09, 2018 0 161

Hub-ul Silicon Forest va fi lansat în luna iunie a acestui an, în zona centrală Clujului, după o investiţie de 200.000 euro. Proiectul se adresează industriei IT&C, precum și firmelor, respectiv freelancerilor din alte domenii de business, informează Startup Cafe.

Silicon Forest se află în zona centrală a Clujului, pe strada Cotită, nr. 9, într-o clădire proiectată pentru spații de birouri. Clădirea se înalță pe 6 niveluri și are o suprafață de peste 1.350 metri pătrați. “Suntem în discuții avansate pentru găzduirea departamentului de cercetare al unei mari companii din Cluj, aceasta dorindu-și să ofere echipei de R&D un mediu de lucru cât mai informal și creativ. Ne adresăm, de asemenea, companiilor medii, mici și freelancerilor, obiectivul nostru fiind dezvoltarea unei comunități puternice și dinamice, ale cărei produse și soluții să atragă cât mai mulți investitori”, spune Gabriel Rusu, unul dintre fondatorii proiectului.

Proiectul Silicon Forest este inițiat de către Gabriel Rusu, CEO Mejix și de către doi investitori americani, Boaz Gilad, founder & CEO Brookland Capital și Guy Praisler, CEO Dine Market. Proiectul se află în curs de finalizare, investiția până la momentul actual ridicându-se la 200.000 de euro.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare