Închide

Spitalul CFR se implică în alegeri

PoliticaTop News by Cosmina Fernoaga - mai 25, 2014 0 553

O primă contestație, la Cluj, a fost depusă de reprezentanții PDL și a vizat secția de votare cu numărul 61, amenajată în cadrul Palatului Copiilor. „Directorul medical din cadrul Spitalului CFR, Vlad Vasile Călin, a venit ieri cu o listă de peste 200 de persoane, solicitând urna mobilă pentru că acești oameni nu ar fi în stare să se deplaseze, au precizat sursele Actualdecluj.ro”. Din pricina scandalului iscat, directorul de la spitalul CFR a refăcut lista și s-a intors cu un număr de 80 de persoane.

SAMSUNG

PDL a depus contestație, însă, Biroul Electoral Județean a respins-o. „Am înregistrat contestația la Biroul Electoral Județean, dar ea a fost respinsă. S-a acceptat votul cu urna pentru cele peste 80 de persoane înscrise pe listă și acum se votează”, a precizat președintele secției de votare, Adrian Pantea.  El a informat că directorului medical de la spitalul CFR i s-a cerut să vină cu lista refăcută, cu semnăturile și CNP-urile votanților. „Toate persoanele înscrise pe această listă aveau CNP și semnătură, așa cum prevede legea”, a spus Adrian Pantea.  Până la acest moment nu au fost înregistrate alte plângeri în cadrul secțiilor de votare. La ora 10.00, prezența la vot era destul de scăzută. Conform președinților din cadrul mai multor secții de votare au particpat la vot, în medie, cam 30-40 de oameni, pe secția de votare.  În județul Cluj sunt deschise 653 de secții de votare, dintre care  181 numai în municipiul Cluj Napoca. Politicienii și-au făcut program să voteze până la ora 12.00. Dimineață au votat reprezentanții PSD, Corina Crețu, Ioan Rus și Aurelia Cristea. Liberalii au anunțat că vor vota după liturghie.

 

 

 

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.