Închide

Spectacol pentru copiii din centrele de plasament din Cluj la cinema Mărăști

Actualitate by Actual de Cluj - apr. 22, 2024 0 85

Un spectacol pentru copiii din Centrele de Plasament din județul Cluj, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, va avea loc joi, 25 aprilie 2024, la ora 17:00, la sala de spectacole ,, Cinema Mărăști’’.

Evenimentul va cuprinde o prezentare de film dar și recitaluri susținute de Corul creștin din Gilău, Ansamblul ,, Jucăușii de pe Someș” din Cluj Napoca, Ansamblul de dansuri tradițional rrome ,, Stilo Rromani”– Școala Gimnazială ,, Traian Dârjan Cluj Napoca, Young Slime Famely Cluj Napoca dar și interpretul de muzică populară: Rostaș Remus.

De altfel, în cadrul manifestării va fi prezentat și un film care va prezenta ,, Viața lui Rostaș Remus”, interpretul de muzică populară care a crescut la casa de copii.

Remus Rostaş a crescut de la 10 ani într-o casă de copii, iar de mai bie de 20 de ani face acte caritabile, în semn de recunoaştere pentru ajutorul pe care l-a primit în cele mai grele momente ale vieţii. „E bine să ajuţi nişte oameni din suflet pentru că aşa mi-a dat Dumnezeu un suflet să ajut copii, oamenii în vârstă. N-am avut o viaţă foarte bună şi îmi place să fac asta de la Dumnezeu”, arăta  Remus Rostaş.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare