Închide

Spectacol impresionant de lasere pe lacul Chios. „E un amalgam de simboluri ale orașului însoțite de muzică, care e limbă de circuație internațională”

FestivalTop News by Catalin Suciu - aug. 08, 2016 0 442

Ultima noapte de Untold și-un spectacol grandios pe lacul din parcul central. Clădiri simbol ale Clujului proiectate în aer, însoțite de muzică și însemnele Untold.

Asta au putut urmări preț de mai multe minute participanții la festival, în ultima noapte de Untold, pe malul lacului. Zeci de festivalieri s-au înghesuit la SHOW înainte de concertele DJ-ilor pe Cluj Arena. „Au fost 10 minute de animație, a fost un spectacol, noi așa îl considerăm. Muzica e o limbă internațională, nu putea să lipsească și am adăugat-o împreună cu mai multe părți din istoria Clujului, cu arhitectura specială a orașului plus simboluri de la Untold. Suntem aici la festival pentru prima dată și am văzut un public fantastic”, a povestit Kovacs Tamas, unul dintre organizatorii spectacolului.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.