Închide

Spectacol de Revelion la Opera Națională din Cluj-Napoca, ”Liliacul”

Cultură by Actual de Cluj - dec. 08, 2023 0 268

Spectacol de Revelion la Opera Națională din Cluj-Napoca, ”Liliacul”.

Instituția de cultură pregătește trei reprezentații ale lucrării, inclusiv în seara de Revelion, în 31 decembrie la ora 18, celelalte fiind programate în 30 decembrie, tot la ora 18, și în 7 ianuarie la ora 18.30, se încheie după trei ore, cu două pauze.

”Cu momente comice și arii memorabile, Liliacul este alegerea perfectă pentru a sărbători Revelionul într-un mod inedit și de neuitat”, susțin reprezentanții Operei Naționale. ”Personajele amuzante, atmosfera vibrantă și muzica fermecătoare îți promit o seară memorabilă în compania soliștilor, corului și a orchestrei Operei române clujene”. Invitați sunt soprana Lorena Puican care va interpreta rolul Rosalindei, contratenorul Alexandru Costea – prințul Orlofsky, iar surpriza serii este gardianul închisorii, Frosch, personaj interpretat de îndrăgitul actor Bogdan Bob Rădulescu.

”Liliacul” este o operetă în trei acte pe un libret german de Karl Haffner și Richard Genée și a mai fost pus în scenă în ultima zi din an la Opera din Cluj. Premiera absolută a avut loc în 5 aprilie 1874.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu