Închide

Someşeanul.ro: Utilaje de tehnică militară încărcate în gara Dej. Se pregătește România de război?

Din județ by Actual de Cluj - mai 07, 2014 0 315

Gara din Dej a fost luată azi cu asalt de o mulțime de militari și utilaje de tehnică militară. Acestea au fost îmbarcate pe platforme de vagoane CFR Marfă, sub atenta supraveghere a militarilor și a celor de la Poliția Militară.


Scene parcă desprinse dintr-un film de război au avult loc azi dimineață în gara din Dej. Zeci de transportoare blindate și zeci de angajați ai MApN au fost prezenți în gară la operațiunile de îmbarcare a utilajelor de luptă, iar zona a fost delimitată de către Poliția Militară.

O situație similară a fost sesizată zilele trecute în România la Ploiești, unde mai multe tancuri militare au fost fotografiate în Gara de Sud, fiind îmbarcate pentru o destinație necunoscută, arată someseanul.ro.

În acest caz, biroul de presă al MApN a precizat că ”un detașament de instrucție din cadrul Forțelor Terestre va participa, în perioada 12 mai – 30 iunie, la exercițiul “ROT 14-4 Combined Resolve II” desfășurat în Germania. Fotografiile publicate de dumneavoastră reprezintă o parte din tehnica militară care va participa la acest exercițiu“.

transportor-blindat-militar-gara-Dej-1
În cazul tehnicii militare încărcată pe platforme CFR Marfă în gara din Dej, sursele Someșeanul.ro spun că este vorba despre deplasarea tehnicii militare la un exercițiu militar la Centrul de Instruire pentru Luptă al Forțelor Terestre “Getica” de la Cincu (Brașov).

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare