Închide

Soluții Stailer pentru bărbații care se respectă

ActualitateDezvoltareSocial by Actual de Cluj - mai 18, 2022 0 122

Ne-am obișnuit mereu cu ideea că femeile reprezintă sexul frumos, în vreme ce bărbații trebuie să fie cu aspect neîngrijit și brut, ca dovadă a masculinității. Cu timpul, s-a dovedit însă că părul de la subraț ori de pe ceafă nu te face mai bărbat, la fel cum o barbă neîngrijită ori niște sprâncene stufoase nu te fac mai atrăgător pentru sexul opus. 

Dimpotrivă, un aspect neîngrijit îți poate aduce uneori mari deservicii, atât în ceea ce privește alegerea unei slujbe mai bune, în comunitatea de afaceri sau chiar în viața de cuplu. Acesta este și motivul pentru care în ultima perioadă s-au dezvoltat și saloanele de cosmetică masculină, la care bărbații care se respectă pot apela cu toată încrederea. 

Servicii pe măsura ambițiilor tale

Vedem așadar cum saloanele de cosmetică nu mai sunt destinate exclusiv femeilor. Dacă un tuns sau un aranjat de barbă sunt deja la ordinea zilei, saloanele de tip barber shop fiind ceva obișnuit în mediul urban, cel puțin în marile orașe încep să se dezvolte saloane sau chiar rețele destinate exclusiv bărbaților, unde aceștia pot beneficia de servicii cosmetice complexe, aproape similar cu cele destinate sexului frumos. 

Nu trebuie să te mire așadar dacă vei întâlni prin centrele comerciale sau la vedere în oraș saloane de epilare pentru bărbați sau la care vei putea avea parte de servicii profesionale de pensat ori chiar de manichiură sau pedichiură. 

După cum spuneam, părul de pe corp nu te face mai bărbat, mai ales dacă acesta mai este și total neîngrijit și inestetic. Din acest motiv, atunci când dai căutare după cosmetica masculina Cluj poți găsi drept rezultate saloane de epilare totală sau de manichiură pentru bărbați. Și, dacă tot am pomenit de manichiură și pedichiură, la fel, acesta nu mai este demult un serviciu destinat doar femeilor. 

Cei care credeau că o manichiură îngrijită înseamnă doar tăierea săptămânală a unghiilor se pot convinge acum de soluțiile inovative și tehnologia de care dispun saloanele, astfel încât să scape de unghiile strâmbe și inestetice, încarnate sau pentru a îndepărta pielea moartă de pe picioare. La fel, aplicarea unui lac discret pe unghiile de la mâini îți poate reda atât sănătatea unghiilor, cât și aspectul îngrijit de care ai nevoie la birou sau când ai de onorat o petrecere cu ștaif. 

Cum să ajungi însă la aceste saloane fără niciun fel de efort? 

Din falsă pudoare, unii bărbați nici nu au curaj măcar să sune la telefon pentru a cere detalii despre un serviciu de epilat sau de manichiură. În sprijinul acestora, dar în special a celor care doresc să capete un plus de încredere de sine, vine acum aplicatia Stailer, un nou produs destinat industriei de frumusețe din țara noastră. Cu o acoperire în 41 de orașe și cu peste o mie de saloane în portofoliul de colaboratori, Stailer îți oferă practic posibilități nebănuite atunci când cauți un salon de cosmetică masculină. Iar obținerea unei programări se face atât de simplu, încât nu îți ia nici măcar un minut de navigare pe telefon. 

Pentru mai multe detalii, contactați reprezentanții la support@stailer.ro. 

Acest text are caracter de PUBLICITATE

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare