Închide

UPDATE! SOLD OUT în timp record la România-Spania. Într-o oră și jumătate s-au vândut toate biletele

ActualitateSport by Catalin Suciu - mart. 07, 2016 0 1660

UPDATE: Puse în vânzare online începând cu ora 14:00, biletele pentru partida România-Spania s-au epuizat într-o oră și jumătate. În acest moment, nici pe site-ul frf și nici pe bilete.ro nu mai există tichete disponibile.

S-au vândut până și cele cu 600 de lei, din sectoarele VIP.

SoldOut

Stire inițială:

Federația Română de Fotbal a scos la vânzare bilete pentru meciul dintre România și Spania, care se va disputa pe 27 martie, la Cluj.

Tichetele sunt disponibile online pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro. Fiecare persoană poate achiziționa maximum 4 bilete (exceptând adulții care rezervă locuri în Family Zone).

Prețurile biletelor sunt următoarele:

– Peluze: 50 lei
– Tribuna 1: 200 lei
– Tribuna 2: 100 lei
– VIP etaj 3: 600 lei
– VIP etaj 4: 500 lei
– Family Zone: 100 lei

Tichetele pot fi achiziționate doar prin plata cu cardul. Nu există varianta de plată ramburs. Pe lângă opțiunea livrării (6 RON în București și 9 RON în țară), suporterii au și varianta print-at-home, prin care își pot imprima singuri biletul, fără costuri suplimentare.

Deja obișnuita zonă dedicată familiei, Family Zone, se va regăsi și pe Cluj Arena, la meciul cu Spania. În sectoarele de la tribuna a 2-a au acces doar fanii însoțiți de cel puțin un copil, beneficiind, în același timp, și de un discount: 5% – 2 bilete, 10% – 3 bilete, 15% – 4 bilete, 20% – 5 bilete. Reducerea se va aplica după plasarea comenzii.

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu