Închide

Șoferul care se credea la curse pe drumul Sfântul Ioan a rămas fără permis

Actualitate by Actual de Cluj - mai 14, 2022 0 434

Un șofer care a băgat spaima în participanții la trafic după depășiri periculoase pe drumul Sfântul Ioan din Cluj-Napoca în urmă cu câteva zile a fost identificat de polițiști, e un tânăr de doar 19 ani care se credea probabil la curse.

Șoferul a fost filmat de mașina din spatele său în timp ce încerca manevre riscante de depășire pe drumul Sfântul Ioan în ciuda faptului că de pe contrasens se apropiau mașini, astfel că acesta a fost nevoit să intre pe acostamentul de pe sensul opus de circulație pentru a evita o tragedie. În prima mașină care venea de pe contrasens se afla o femeie însărcinată, care a suferit o sperietură zdravănă, după cum a relatat soțul acesteia, șofer în mașină. ”Conducătorul autoturismului, un tânăr în vârstă de 19 ani, din județul Cluj a fost identificat de polițiștii Biroului Rutier Cluj-Napoca”, a transmis azi IPJ Cluj. Șoferul a fost amendat cu 870 de lei, fiindu-i totodată suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe o perioadă de 60 de zile.

Imaginile au fost publicate în urmă cu două zile pe Facebook, pe pagina comunității motocicliștilor din Cluj. ”Astfel de șoferi pun zilnic viața motocicliștilor in pericol iar pentru mai mulți colegi, aceasta a fost ultima imagine văzută…o mașină pe contrasens”, au arătat  aceștia. ”De data aceasta, două mașini in care se aflau si copii, au evitat la limită să fie spulberate de acest CJ 85 CLD , in zona Făget pe direcția Sf. Ion – Mănăștur. Cine poate trezi la realitate astfel de șoferi?”.

Mai jos imaginile:

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare