Închide

Șoferul care a provocat accidentul de ieri, cu 9 răniți între care unul a decedat, va fi cercetat în stare de libertate

Actualitate by Actual de Cluj - aug. 17, 2021 1 203

Propunerea de arestare preventivă a șoferului care a provocat accidentul de ieri în care duba pe care o conducea a fost izbită de un tren, pasagerii au fost transportați la spital iar unul dintre aceștia a decedat, o femeie, nu a fost însușită de instanță.

Tribunalul Cluj a decis să nu-și însușească propunerea de arestare preventivă formulată de anchetatori împotriva șoferului care a provocat ieri accidentul la trecerea cu cale ferată, iar cei nouă pasageri au fost răniți și transportați de urgență la spital. O femeie a murit noaptea trecută la spital în urma rănilor suferite, astfel că acum șoferul e cercetat nu doar pentru vătămare corporală din culpă, ci și pentru ucidere din culpă. Acesta va fi însă cercetat sub control judiciar pentru 60 de zile, și nu în stare de arest preventiv pentru 30 de zile.

Citește și:

Șoferul care a provocat ieri un accident mortal după ce microbuzul pe care-l conducea a fost izbit de un tren va fi dus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă

Șoferul microbuzului lovit de tren azi în Urișor, reținut de polițiști, are dosar penal pentru vătămare și ucidere din culpă, o femeie a murit la spital

Un comentariu

  1. Pot ajuta la recuperarea daunelor materiale si morale in favoarea victimelor NEVINOVATE ale accidentelor auto, precum si pentru urmasii acestora, de la asiguratorul soferului vinovat (polita RCA). . C. Boeriu 0720 947 252.

Scrie un comentariu

Articole similare