Închide

Șofer posibil drogat, fără permis și la volanul unei mașini cu număr fals de înmatriculare, oprit pe stradă în Cluj-Napoca de polițiști, a fost arestat preventiv

ActualitateTop News by Actual de Cluj - nov. 08, 2023 0 210

Șofer posibil drogat, fără permis și la volanul unei mașini cu număr fals de înmatriculare, oprit pe stradă în Cluj-Napoca de polițiști, a fost arestat preventiv.

S-a întâmplat în 5 noiembrie, când în jurul orei 15.25 polițiștii de la Secția 7 au oprit în trafic, pentru verificări, o mașină condusă de un bărbat de 35 de ani din Jucu, pe strada Platanilor din Cluj-Napoca. Ulterior polițiștii Biroului Rutier Cluj-Napoca au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele acestuia. La verificări s-a constatat că bărbatul nu este posesorul unui permis de conducere și că pe autoturism erau montate plăcuțe cu număr de înmatriculare false, atribuite unui alt autoturism, acesta figurând cu plăcuțele de înmatriculare retrase. În urma testării cu aparatul de specialitate au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive astfel că șoferul a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice. În mașină, totodată, a fost identificată o pungă ce conținea substanțe vegetale de culoare verde-oliv susceptibile a fi substanțe psihoactive, care a fost ridicată, plicul a fost sigilat și înaintat Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, în vederea efectuării cercetărilor necesare.

În baza celor constatate și a probatoriului administrat, față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului Rutier Cluj-Napoca sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și punerea în criculație sau conducerea unui vehicul neîmatriculat. La expirarea măsurii reținerii, cel în cauză a fost prezentat instanței, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare