Închide

Situație critică la U Cluj. Teja a plecat la București, jucătorii au primit liber în plină pregătire

Sport by Catalin Suciu - feb. 06, 2016 4 1038

Universitatea Cluj se luptă să supraviețuiască, iar situația de la club devine dramatică. Jucătorii și angajații sunt nemplătiți de mai multe luni, iar Teja a plecat astăzi la București împreună cu secunzii săi.

U a pierdut un amical cu Mureșul Deva (liga a III-a), scor 1-2, iar la final antrenorul Mihai Teja i-a anunțat pe fotbaliști că pleacă din Cluj. Tehnicianul a părăsit orașul împreună cu staff-ul său în plină pregătire de iarnă și i-a anunțat pe jucători să se prezinte marți dimineața la antrenament, în condițiile în care miercuri U Cluj are aranjat un nou meci de verificare cu Unriea Jucu.

Astfel, lotul lui U a intrat , practic, într-o mini vacanță. Vom reveni cu detalii!

4 comentarii

  1. cred ca acum este momentul de a se lua decizia finala–sincer imi este rusine prin ce a fost tarat acest club in ultimii ani . Daca nu se poate vinde si iesi de pe mana infractorilor–atunci desfintarea retragerea emblemei de catre primarie is reanceput de la ZERO–lucru acceptat si normal

  2. Cred ca ar fi foarte interesant sa se citeasca sau posteze si parerea ziaristului Alex , de la ziar de cluj , sa se vada si alte pareri despre situatia acestui club ——-sincer dupa ce am citit acele randuri nici nu mai stiu cine i vinovat si cine are dreptate–cel mai sigur lucru este ca Universitatea Cluj este in prapastie si o data cu topirea zapezii se aduna apa……………………………..

  3. Echipa este în colaps, ajunsă pe mâna unor neaveniți care nu înțeleg nimic din „sufletul” „U”. Se impune ca echipa să o ia de la capăt, cu jucători crescuți de club, cu antrenori care sunt dedicați însemnelor alb-negre și cu sponsori localnici care să susțină un traseu care va începe din Liga a IV-a. Suporterii vor onora acest demers !

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.
  • Articole similare