Închide

Singurul centru de vaccinare drive through din Cluj, amenajat în parcarea Sălii Sporturilor din Cluj-Napoca, se apropie de borna de 30.000 de vaccinări efectuate

Sănătate by Actual de Cluj - iun. 16, 2021 1 909

Singurul centru de vaccinare drive through din Cluj, amenajat în parcarea Sălii Sporturilor din Cluj-Napoca, se apropie de borna de 30.000 de vaccinări efectuate.
Datele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență arată că aici se vaccinează zilnic sute de persoane – ieri de exemplu au fost vaccinate aici aproape 300 de persoane – și că numărul total al persoanelor vaccinate aici era de aproape 28.900. În total în județ au fost administrate până acum aproape o jumătate de milion de doze de vaccin, mai exact peste 488.100. Cu a doua doză de vaccin, și deci considerate imunizate, au fost vaccinate 234.800 de persoane.

Clujenii se pot prezenta fără programare la acest centru de vaccinare, unde vor fi ghidați începând din punctul de triaj unde prezintă un act de identitate și preferabil un chestionar completat. Ulterior aceștia sunt ghidați către zona de vaccinare iar procesul de vaccinare se realizează direct în mașină.

Situația procesului de vaccinare în Cluj, până ieri:

 

Un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare