Închide

Singurele ansambluri folclorice care încă funcționează în subordinea unei foste întreprinderi lansează albume noi, mâine seară, intrarea e liberă

Actualitate by Actual de Cluj - nov. 15, 2017 0 450

Singurele ansambluri folclorice care încă funcționează în subordinea unei foste întreprinderi la aproape 30 de ani de la căderea comunismului lansează albume noi, mâine seară.

Ambele ansambluri folclorice funcționează în cadrul … companiei de transport public, fosta RATUC, e vorba de „Rapsodia Someșană” și „Dor Transilvan”, care pregătesc pe mâine seară la ora 19, la Casa de Cultură a Studenților, un spectacol folcloric, „Toamna rapsodiilor”, în care lansează două albume muzicale: unul cu înregistrări din anii 1984 și 1994 realizate de Dumitru Vartic și Gelu Furdui, și altul, cel al ansamblului „Dor Transilvan”, realizat în acest an ca un dialog muzical între cele două ansambluri.

La spectacolul de mâine seară concertează Sava Negrean-Brudașcu, Aurel Tămaș, Ioan Dordoi, Nicolae Bondoi, Rozalia Iuga și Iulia Bucur Roman, plus grupul „Izvoare”. „În mod excepțional”, transmite CTP, pentru lansarea celor două albume muzicale intrarea va fi liberă în limita locurilor disponibile.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare