Închide

Simbolurile principale în sloturi online

ActualitateSocial by Actual de Cluj - feb. 16, 2024 0 100

Sloturile sunt cele mai populare jocuri de cazino. Asta deoarece au reguli simple și tot ce trebuie să faci este să alegi jocul preferat, să stabilești miza și să apeși Spin. În plus, pot oferi câștiguri rapide, foarte mari în raport cu sumele mizate.

Formatul jocului este făcut în așa fel încât să vezi în permanență pe ecranul dispozitivului dacă ai câștigat sau ai pierdut. Totul este intuitiv și vei avea nevoie de doar câteva secunde până să-ți dai seama ce e de făcut.

Cum sunt obținute însă câștigurile la sloturi online? În baza unor simboluri care apar pe ecran, având în spate un RNG (Random Number Generator), în așa fel încât jocul să fie 100% corect. Simbolurile care apar pe ecranele de joc sunt împărțite în mai multe categorii, pe care le vom detalia în acest articol:

A-K-Q-J-10

Simbolurile de acest gen sunt afișate ca niște cărți de joc. Dacă atunci când joci poker îți dorești cărți de acest gen, la sloturi online lucrurile nu stau tocmai la fel. Asta deoarece simbolurile de acest gen plătesc cel mai puțin, în funcție și de tematica jocului. De multe ori, aceste simboluri sunt adăugate de dezvoltatori pentru a diversifica colecția de simboluri, mai ales când vorbim despre jocuri inspirate din istoria Egiptului, filme, seriale ori formații muzicale.

BAR

Sunt printre cele mai vechi simboluri și sunt derivate din logo-ul companiei Bell Fruit Gum. Astfel de simboluri sunt prezente doar în unele sloturi, în general în cele cu șeptari și fructe – sloturi clasice prezente în număr destul de mare pe platformele online și mai ales în locațiile terestre.

Simboluri bonus

Dacă ești pasionat de sloturi online, știi prea bine că acestea sunt simbolurile pe care le dorești pe ecran. Ele declanșează o secvență specială și pot oferi rotiri gratuite, șansa de a învârti roata norocului ori acces la alte funcții speciale. Pentru a afla care sunt simbolurile bonus într-un anumit slot, este suficient să intri în tabelul cu informații ori să citești recenzia slotului. Pe unele platforme ce oferă recenzii despre cazinouri care plătesc bine poți juca sute, chiar mii de jocuri de păcănele gratis, multe dintre ele fiind și descrise în cele mai mici detalii.

Simboluri cu fructe

Fructele sunt printre cele mai întâlnite simboluri de la pacanele online. Apar încă de la momentul în care au fost inventate sloturile. Compania Mills Novelty Co. a înregistrat drepturile de autor ale acestor simboluri în 1910, însă cu trecerea anilor au intrat în domeniul public și le poți descoperi în prezent în sute de sloturi. În funcție de tematică, sloturile cu fructe plătesc mai bine sau mai slab.

Multiplicatori

Și aceste simboluri sunt dorite de cei care joacă. Asta deoarece, așa cum le zice și numele, multiplică premiile câștigate. Multiplicatorii au valori diferite, prestabilite. De multe ori ți se va întâmpla să câștigi de două ori sau de trei ori mai mult, dar există și situații mai fericite cu multiplicatori care măresc câștigurile chiar și cu 100x.

Simboluri Scatter

În cazul în care ai suficiente simboluri Scatter, vei câștiga chiar dacă simbolurile nu vor fi aliniate pe liniile de plată. În cele mai multe cazuri, vei avea nevoie de trei ori mai multe simboluri Scatter pentru a forma o combinație câștigătoare. Din rubrica de informații a fiecărui joc vei descoperi care sunt simbolurile Scatter.

Șeptarii

Alte simboluri considerate clasice. Sunt o mulțime de sloturi în care șeptarii aduc combinații câștigătoare care plătesc bine.

Simboluri tematice

Aceste simboluri respectă tematica jocului. Spre exemplu, dacă slotul este despre serialul Narcos, automat simbolurile tematice vor fi inspirate din producție. De multe ori vedem chipul actorilor principali, ca un exemplu.

Simbolurile Wild

Ele se aliniază cu alte simboluri pentru a forma combinații câștigătoare. Spre exemplu, dacă ai două simboluri identice aliniate cu unul Wild, se va considera că și cum ar fi al treilea la rând. Există și excepții, deoarece în unele situații nu înlocuiesc simbolurile bonus, Scatter sau Multiplicatorii.   Sursa foto – canva.com

Acest text are caracter PUBLICITAR

Nici un comentariu

Scrie un comentariu