Închide

Și la proba scrisă la limba și literatura maternă au absentat elevi înscriși, la Cluj

EducaţieTop News by Actual de Cluj - iun. 18, 2022 0 55

Și la proba scrisă la limba și literatura maternă au absentat elevi înscriși, la Cluj, după cum arată evidențele Inspectoratului Școlar Județean.

Ieri absolvenții claselor a VIII-a din Cluj au susținut ultima probă scrisă la Limba și literatura maternă, în cadrul examenului de  evaluare națională. S-au înscris sute de elevi, mai exact 630, dar au fost prezenți 617 candidați, în vreme ce un număr de 13 absolvenți ai claselor a VIII-a nu s-au prezentat la această probă scrisă. În județul Cluj nu s-au înregistrat situații care să impună desfășurarea acestei probe cu subiecte de rezervă și nici situații de fraudă sau tentativă de fraudă, arată IȘJ Cluj.

Primele rezultate ale examenului de evaluare națională vor fi comunicate joi, 23 iunie, iar cele finale, după contestații – joi 30 iunie. În total în acest an la examenul de evaluare națională s-au înscris, la Cluj, peste 4.800 de elevi. Dintre candidați, marea majoritate – 3.694 – provin din mediul urban, iar restul de 1.122 provin din mediul rural.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu