Închide

Și-au depășit propriul record: 90.000 ieri la Untold, cei mai mulți din istoria celui mai mare festival din țară

ActualitateTop News by Actual de Cluj - aug. 06, 2017 0 4499

Record absolut de participanți aseară la cel mai mare festival din țară, Untold de la Cluj – organizatorii estmează că în perimetrul festivalului au intrat peste 90.000 de participanți.

Doar pe stadionul Cluj Arena, locul central al festivalului, s-au aflat la un moment dat simultan 62.000 de persoane – la cel mai așteptat show al ediției, al DJ-ului Armin van Buuren. Festivalul însă numără și o scenă în Sala Polivalentă, o alta în afara ei și alte patru în parcul central al orașului, din vecinătatea stadionului.

Dj-ul olandez aclamat la toate edițiile festivalului a mixat până după ora 8 dimineața, deși fusese programat să rămână pe scenă doar două ore, între orele 3 și 5. Show-ul lui Armin van Buuren a fost transmis live integral pe pagina de facebook a festivalului, dar și pe pagina artistului, și a cumulat mii de vizualizări din toată lumea.

Să mai spunem că pe Cluj Arena a mixat aseară pentru prima dată în România și DJ Marshmello, DJ-ul despre care nu știe nimeni cum arată căci la concerte are o mască pe cap.
Pe scena de pe Cluj Arena, Dragon’s Nest, au urcat ieri, în a treia zi a festivalului, Subcarpati, Era Istrefi, Tinie Tempah, Hurts, Sunnery James&Ryan Marciano, Sander van Doorn, Marshmello și Armin van Buuren. Pe celelalte scene au concertat alți peste 40 de artiști printre care Loco Dice, Chris Liebing, ONYX, Dub Fx, Sigma, Parra for Cuva și Blondish.

Asistența de la festival de ieri, 90.000 de persoane, a bătut cu un procent semnificativ precedentul record de audiență înregistrat de Untold, cu doar o zi mai devreme, când în perimetrul festivalului au intrat 82.000 de persoane.

Citește aici toate știrile despre Untold

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Tags