Închide

Sfaturi utile pentru jucătorii de poker începători

ActualitateSocial by Actual de Cluj - dec. 18, 2023 0 105

În zilele noastre, este mai ușor ca oricând să avansezi în poker, având în vedere că ai la dispoziție o mulțime de materiale informative. Dacă în urmă cu câteva decenii apăreau primele cărți cu strategii despre poker, în zilele noastre resursele sunt mult mai numeroase.

Acest lucru înseamnă că îți este mai ușor să te informezi, iar studiul face parte din jocul de poker. Cu cât stăpânești mai bine teoria, cu atât șansele tale sunt mai mari. Iar primul pas pe care ar trebui să îl faci este să înveți elementele de bază din jocul de poker. Te invităm să citești acest ghid cu detalii interesante pentru cei interesați de poker.

Învață ierarhia mâinilor, regulile și importanța poziției

Pokerul are reguli simple, astfel că nu îți va fi greu să înțelegi cum funcționează jocul. Ierarhia mâinilor din jocul de poker este și ea importantă, deoarece te va ajuta să îți dai seama dacă ai o combinație bună sau nu. Poziția de la masă contează și ea, motiv pentru care cu aceste trei ar trebui să începi. Nu este deloc indicat să joci fără să știi regulile sau ierarhia mâinilor, deoarece s-ar putea să fii „peștele” de la masă.

Începe cu mize mici

Este dovedit științific că presiunea financiară își spune cuvântul în poker. Când joci pe mize mari, s-ar putea să nu fii la fel de relaxat ca atunci când miza este mai mică. De aceea, la început este recomandat să începi cu sume mici, în așa fel încât să te obișnuiești cu jocul și să îți testezi strategiile. Cu cât joci mai mult, cu atât vei deprinde anumite automatisme. S-ar putea să ajungi chiar într-un punct în care să joci la mai multe mese deodată. Dar primii pași trebuie făcuți pe mize mici, care să nu îți afecteze viața de zi cu zi.

Găsește jocul potrivit pentru tine

În momentul în care ești la început, indicat este să încerci cât mai multe variante ale jocului. Nu te opri doar la turnee sau la partide cash. Pe site-urile de poker ai parte de o ofertă mult mai variată. Încearcă și versiunea de poker Omaha și vezi dacă ți se potrivește. Dacă preferi un joc mai rapid, încearcă Snap Poker, unde nu există timpi morți. Unii oameni nu sunt făcuți pentru a sta mult în fața ecranului, într-un turneu lung, dar din fericire există soluții și pentru ei. Așadar, încearcă toate jocurile din ofertă și vezi ce se potrivește cu stilul tău.

Alege un joc la siguranță și fii agresiv

O mare greșeală pe care mulți începători o fac este să joace fiecare mână. Este complet greșit. Încearcă să joci la siguranță, să intri doar în mâinile în care chiar crezi că ai o șansă să câștigi. Iar la cele în care participi fii cât de agresiv se poate. Din moment ce nu vei juca toate mâinile, va fi un semn clar pentru adversari că ai o mână solidă. Așadar, s-ar putea să-i determini să renunțe și să le câștigi jetoanele fără un efort prea mare.

Fii atent la ce fac adversarii

Chiar și când joci poker online, ai posibilitatea să primești informații despre adversarii tăi. Ce-i drept, nu îi ai în față, nu îți dai seama dacă au emoții, dacă le tremură bărbia sau alte detalii oferite de limbajul trupului. Însă poți să găsești elemente care să te ajute în deciziile pe care le iau. Poți să îți dai seama când un jucător are un stil haotic, când ia decizii iraționale sau când încearcă blufuri prea multe. Fii mereu în anticipație și încearcă să îți dai seama ce cărți ar putea avea adversarii tăi. Acest detaliu te va ajuta.

Nu juca dacă ești obosit sau nu ai o stare bună

Pokerul este un joc distractiv, însă atunci când există o miză reală, ar trebui să găsești o altă activitate dacă starea ta de spirit nu este bună. Oboseala nu te va ajuta să iei deciziile cele mai bune, motiv pentru care nu este indicat să joci poker dacă nu te simți bine. Pokerul este un joc disponibil online 24 de ore din 24, 7 zile din 7, astfel că te poți distra oricând te simți mai bine, într-un mod responsabil.

Acest text are caracter PUBLICITAR

Nici un comentariu

Scrie un comentariu