Închide

Sfârșitul e aproape! “U” Cluj, egal cât o retrogradare cu Astra Giurgiu

SportTop News by Catalin Suciu - mai 18, 2015 0 518

Universitatea Cluj s-a chinuit, a alergat după victorie, dar n-a fost inspirată la finalizare și a făcut un pas mare spre liga secundă.

Echipa clujeană avea nevoie ca de aer de un succes cu Astra pentru a rămâne în cursa de salvarea și-a început promițător partida. “E un meci decisiv pe care trebuie să-l câștigăm. Asta pentru a mai putea spera”, a fost anunțul tranșant al antrenorului Adrian Falub.
Vlad Morar a fost în prim plan, dar nu s-a lipit de gol, ratând două ocazii mari (22, 26). Veselovski a avut emoții la un corner , dar în rest Astra n-a creat pericol.
Actul secund s-a desfășurat având același scenariu, cu U Cluj în terenul advers, însă fără inspirație. Construcția a fost greoaie, foarte lentă, o pradă ușoară pentru defensiva oaspeților. Mengolo a lăsat senzația că aduce un plus în atac, dar s-a precipitat când a scăpat spre poartă, a fost ajuns din urmă și deposedat. Falub a forțat , l-a trimis în atac și pe Lemnaru, însă vârful e doar o umbră a fotbalistului din sezonul trecut.
Munteanu putea deveni eroul lui “U” în minutele de prelungiri, însă a expediat mingea pe centrul porții, cu capul, din poziție bună. Final de meci și “U” e ca și retrogradată.
“U” Cluj- Astra 0-0

Stadion: Cluj Arena

Spectatori: 2500

“U” Cluj: Veselovski (Dolha, 48) – Ciupe, Neag, Munteanu, Skvorc, Bambara – Viveiros, Ceppelini, Costin (Lemnaru, 78), Morar – Castillion (Mengolo, 46)

Antrenor: Adrian Falub

Astra: Gavrilas – Enache, Ben Youseff, Oros, Moraes – Florescu, Laban – Tembo (Pinto, 84), Fatai (Spătaru, 69),

Amorim – Alibec (Roșu, 76)

Antrenor: Marius Șumudică

Cartonașe galbene: Viveiros (15), Castillion (41), Mengolo (52) / Alibec (50), Florescu (75)

Au arbitrat: Cristi Balaj – Daniel Mitruți, Florin Păunescu

ClasamentLiga1

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare