Închide

Serviciul Permise și Înmatriculări se mută în sediul Biroului Vamal Cluj, situat pe strada Traian Vuia

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - sept. 19, 2020 2 4752

Prefectul de Cluj, Mircea Abrduan, a anunțat că se fac pregătiri pentru ca în perioada următoare, Serviciul Permise de Conducere și Înmatriculări a Vehiculelor să se mute în incinta Biroului Vamal de interior Cluj, de pe strada Traian Vuia, nr. 222.

„În cadrul ședinței tehnice pe care am avut-o la Biroul Vamal de interior Cluj am evaluat stadiul pregătirilor pentru mutarea, în această locație, a Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor. Noua locație este cât se poate de pretabilă pentru activitatea de serviciu public și de relații cu publicul. În curând, cetățenii vor putea beneficia de toată infrastructura pe care o va pune la dispoziție acest spațiu”, a transmis prefectul Mircea Abrudan.

Spațiul din Biroul Vamal, alocat Serviciului Permise, este de aproximativ 550 de mp. „Mai mare decât cel de 335 mp , de pe strada Albac, unde funcționează în prezent acest serviciu. Zona de așteptare pe Traian Vuia va fi mai generoasă, iar ghișeele vor asigura un spațiu mai mare pentru cei care solicită infomații”, a adăugat Abrudan.

De asemenea, în apropierea noului sediu de pe Traian Vuia vor fi amenajate și locuri de parcare.

Sala pentru examinarea teoretică în vederea obținerii permisului de conducere va fi una mai mare.  „Practic se va dubla capacitatea de examinare teoretică a candidaților, în vederea obținerii permisului de conducere. În prezent spațiul de pe strada Albac permite examinarea a doar șapte persoane. În sala ce va fi amenajată în noul sediu de pe Traian Vuia, vor putea susține examenul de legislație rutieră 14 persoane, cu asigurarea distanței de 1,5 m între candidați. Acest lucru va contribui și la reducerea perioadei de așteptare pentru susținerea examenelor teoretice, în urma programărilor online”, a precizat prefectul de Cluj.

Sursa Foto:Instagram/Mircea Abrudan/Biroul Vamal Cluj de pe strada Traian Vuia

2 comentarii

Scrie un comentariu

Articole similare