Închide

Șeful DRDP Cluj, urecheat public de șeful CNAIR Neaga: „Este inadmisibil să lăsaţi un drum să ajungă în starea asta!”

Administrație by Actual de Cluj - sept. 13, 2018 0 498

Șeful Companiei de Autostrăzi îl urechează public pe șeful DRDP Cluj, cere intervenția de urgență pe un tronson de drum național, după ce a constatat „o gestionare defectuoasă a lucrărilor de întreținere”.

Șeful CNAIR Narcis Neaga îl urechează public pe șeful DRDP Cluj Radu Băruță într-o declarație publică în care spune, păstrăm ortografia, că „îi transmite un avertisment public directorului regional, Radu Băruţă!”. Motivul – Neaga a constatat „o gestionare defectuoasă a lucrărilor de întreţinere” pe sectorul de drum Baia Mare- Târgu Lăpuş, aflat pe raza Secţiei de Drumuri Naţionale – Baia Mare. „Vreau ca mâine să văd acolo primele camioane cu asfalt şi vreau să trataţi serios aceste lucrări. Este inadmisibil să lăsaţi un drum să ajungă în starea asta!”, i-a transmis, cu tot cu semn de exclamare, Neaga lui Băruță, adăugând că îl amenință cu destituirea din funcție „în cazul în care nu înţelege să îşi ia în serios atribuţiile”.

Cu această ocazie, Neaga a cerut şi suspendarea imediată din funcţie a şefului Secţiei de Drumuri Naţionale Baia Mare, Loghin Mateiaş, şi cercetarea disciplinară a acestuia pentru neglijenţă în exercitarea atribuţiilor de serviciu. Atribuţiile şefului SDN Baia-Mare, vor fi preluate de astăzi de adjunctul acestuia, Mircea Pop.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Tags

    Articole similare