Închide

Șeful de la Drumuri și Poduri Cluj, declarat incompatibil

AdministrațieTop News by Actual de Cluj - iun. 13, 2015 0 590

Șeful Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Cluj s-a aflat în stare de incompatibilitate timp de mai bine de un an, arată Agenția Națională de Integritate.

Eugen Cecan a ocupat în același timp și funcția de șef la DRDP, și cea de consilier județean, între 29 ianuarie 2013 și 28 mai 2014, funcții incompatibile una cu cealaltă, arată azi ANI. „S-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 29 ianuarie 2013 — 28 mai 2014, întrucât a deținut, simultan cu funcția de Consilier județean, și funcția de Director al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Cluj, încălcând, astfel, prevederile art. 88, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003”, arată ANI.

Cecan spune că n-a fost incompatibil, chiar dacă a ocupat, într-adevăr, ambele posturi în același timp. „Eu consider că nu am fost incompatibil, atât timp cât DRDP Cluj nu are personalitate juridică ci e doar un punct de lucru; eu le-am transmis un punct de vedere în care le-am spus că nu sunt de acord, în rest se ocupă avocatul. Instanța va decide, așa e cel mai corect”, a spus Cecan pentru actualdecluj.ro.

Numele directorului DRDP Cluj Eugen Cecan apare și în dosarul în care a fost arestat fostul președinte al Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu. Procurorii susțin că Cecan ar fi cerut omului de afaceri care deține firma de asfaltări Diferit SA o sumă de 10.000 de euro sau echivalent în lei, în regim de urgență, pentru Uioreanu. Citește aici amănunte

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare