Închide

Se ridică restricțiile în Florești? Doar câteva zeci de cazuri de infectare active în cea mai mare comună din țară

Sănătate by Actual de Cluj - dec. 06, 2021 0 265

Se ridică restricțiile în Florești? Doar câteva zeci de cazuri de infectare cu coronavirus active în cea mai mare comună din țară, rata se apropie de pragul de 1,5 cazuri la mie.
În cea mai mare comună din țară, care are o populație mai mare decât majoritatea orașelor din Cluj, Florești, incidența infecției cu coronavirus a ajuns azi la 1,89 cazuri la mie, ceea ce înseamnă că sunt înregistrate doar 91 de cazuri active, raportat la populația de peste 48.000 de rezidenți, după cum arată datele Direcției de Sănătate Publică.

E o scădere considerabilă a ratei de infectare peste weekend în comuna de lângă Cluj-Napoca, deoarece vineri aici se înregistra o rată de 2,13 cazuri active la mia de locuitori. În urmă cu două săptămâni, în 22 noiembrie, rata de infectare din comună era de 4,96 cazuri la mie, mai mult decât dublul celei înregistate azi.

Rata de infectare din Florești e mai mică decât media județeană, care azi a ajuns la 2,04 cazuri la mie, cu puțin peste 1.500 de cazuri active în total.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare