Închide

Scandal la CFR. Doi veterani s-ar fi luat la bătaie. Echipa n-a intrat nici în cantonament

Sport by Catalin Suciu - feb. 16, 2019 0 557

Scandal la CFR Cluj înaintea partidei cu Astra din această seară. Juan Culio și Ovidiu Hoban s-ar fi luat la bătaie, transmite digisport.ro.

Motivul ar fi fost faptul că aceștia nu și-au primit primele pentru rezultatele din turul campionatului, acolo unde CFR Cluj a obținut şapte victorii şi a pierdut un singur meci. Ar fi vorba de 11 prime restanțe pe care elevii lui Antonio Conceicao le-ar avea de primit. Totuşi, în această săptămână, jucătorii ardelenilor şi-au primit salariile.

Potrivit sursei Ovidiu Hoban şi portarul Giedrius Arlauskis ar fi vrut să intre încă de vineri în cantonament, însă au fost contraţi dur de Emmanuel Culio. Mijlocaşul argentinian ar fi sărit chiar să-l lovească pe Hoban, cei doi fotbalişti fiind greu de despărţit.

Jucătorii au refuzat să intre în cantonament pentru meciul cu Astra Giurgiu fiindcă nu și-au primit restanțele.

Partida dintre CFR și Astra e în această seară, de la ora 20:00, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu.

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu