Închide

Saloanele de beauty din Cluj, mai ușor de găsit, în platforma Stailer. Cum vă puteți programa simplu și rapid, online (P)

ActualitateSocial by Actual de Cluj - nov. 24, 2020 0 122

Atunci când sunteți în căutarea unui salon pentru o programare la întreținere barbă, tuns sau un tratament cosmetic o platformă online vă rezolvă mai rapid programarea. Stailer, un proiect recent lansat, adună în portofoliul său saloanele de beauty din Cluj și permite astfel publicului larg să aibă la îndemână un catalog vast de oferte. Vizionați disponibilitatea, alegeți și programați – totul online și mai simplu ca oricând.

Programarea online este primul, dar nu singurul beneficiu

Stailer își propune să fie agenda virtuală a celor care își planifică vizitele la salon. Pentru unii mai des, pentru alții ocazional, până la urmă cu toții avem interes de a trece pragul saloanelor. Presupune efortul de a căuta loc liber în ziua dorită, poate chiar dorința de a căuta un stilist anume. În Cluj sunt sute de saloane de beauty, unele de prestigiu, destul de aglomerate, dată fiind reputația și serviciile de top pe care le prestează. Găsiți destul de greu loc liber și destul de greu reușiți să contactați în timp util salonul, unde de regulă agenda este plină pentru viitorul apropiat.

Pentru că lucrurile pot fi ceva mai simple, pentru că programările pe care vi le doriți pot fi în câteva click-uri setate, Stailer este agenda online ce facilitează toată această experiență a căutărilor. Totul, în doar câțiva pași:

  • Creați un cont în cadrul platformei. Este gratuit și vă oferă acces imediat la tot catalogul de saloane înscrise aici. Vorbim despre saloanele din Cluj, cu servicii de beauty și înfrumusețare, pentru bărbați și femei.
  • Căutați salonul dorit, stilistul dorit și verificați agenda programarilor.
  • Alegeți data, ora și programați. După confirmarea primită, puteți seta reminder pentru a fi înștiințat în timp util înainte de programare.

Agenda completă online

Contul odată creat vă permite să gestionați tot timpul, la orice oră din zi sau din noapte, programările. Reprogramati, anulați, căutați alte saloane și servicii, verificați și modificați după bunul plan ceea ce v-ați setat, oricând. Accesul este nelimitat, 24/7.

Trebuie subliniat că digitalizarea acestei abordări este poate pasul firesc. De altfel mai ales tinerii îmbrățișează cu mult mai ușor metodele de acest gen. Dispunem de aplicații pe smartphone-uri pentru aproape orice, așadar de ce să nu avem și posibilitatea de a menține agenda programărilor în sistem digital?

Pentru orice programare efectuată nu se percep taxe și același lucru este valabil și pentru eventuale reprogramari și/sau anulări. Reminderele pot fi setate la intervale dorite, iar utilizatorul ar urma să primească un sms în acest sens. De altfel și în cazul în care stilistul la care vă programați schimbă ceva din agenda sa, utilizatorul este înștiințat în timp util prin sms.

Sunt nu mai mult de 2 minute până când vă puteți seta imediat o programare, o dată ce ați descoperit salonul preferat. Pot fi selectate serviciile de beauty, makeup, înfrumusețare, cosmetică, valabile pentru el sau ea. Atât de simplu!

Contact: support@stailer.ro sau live chat-ul din cadrul paginii oficiale, stailer.ro

Acest text are caracter de ADVERTORIAL

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu