Închide

Salina Turda, printre destinațiile turistice promovate în cadrul celui mai important eveniment dedicat sectorului tehnologiei informației și comunicațiilor de la București

Actualitate by Actual de Cluj - sept. 24, 2022 0 160

Castelul Peleș și Castelul Bran, dar și Salina Turda vor fi destinații turistice promovate cu ocazia  Conferinței Plenipotențiarilor Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor ce are loc la București săptămâna următoare, anunță Ministerul Turismului. Evenimentul ar urma să aducă peste 3000 de invitați în România.

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului (MAT) este partener al celui mai important eveniment dedicat sectorului tehnologiei informației și comunicațiilor – Conferința Plenipotențiarilor Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor (UIT), care va reuni în perioada 26 septembrie – 14 octombrie a.c., la București, peste 3.000 de invitați de rang înalt, din întreaga lume. Instituția de resort va asigura delegațiilor, pe tot parcursul conferinței, materiale de prezentare a destinației turistice România, care vor cuprinde informații despre obiective unicat, cum ar fi, spre exemplu, Salina Turda. Suplimentar, MAT va organiza trei infotripuri. Printre obiectivele turistice care urmează a fi vizitate se numără Castelul Peleș și Castelul Bran.

„Începând de săptămâna viitoare, România va fi gazda a peste 3.000 de invitați de rang înalt din întreaga lume, o oportunitate deosebită pentru noi de a ne promova țara ca destinație turistică”, a declarat ministrul antreprenoriatului și turismului, Constantin-Daniel Cadariu.

Cea de-a 21–a ediție a Conferinței Plenipotențiarilor UIT va reuni, timp de trei săptămâni, delegați din cele 193 de țări membre și are ca scop stabilirea liniilor generale ale politicii Uniunii, adoptarea planurile strategice și financiare pe următorii 4 ani și alegerea conducerii organizației pentru următoarea perioadă.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare