Închide

Sabin Sărmaș, discurs manifest după ce i-a dat emoții lui Boc pentru prima dată în ultimii 12 ani: „De azi sunt primarul vostru, al clujenilor invizibili. Am avut un scor remarcabil, iar povestea merge mai departe”! 

ActualitateAdministrațiePoliticaTop News by Actual de Cluj - iun. 10, 2024 0 717

Candidat independent la Primăria Cluj-Napoca, Sabin Sărmaș a fost singurul care i-a creat probleme eternului Emil Boc în ultimii 12 ani, în privința alegerilor.

Sărmaș a bifat aproximativ 30% din voturile clujenilor, cifră remarcabilă, având în vedere că tânărul it-ist nu a avut sprijinul vreunui partid politic. Sărmaș anunță că va continua să rămână în opoziție față de Boc și își pregătește de pe acum candidatura la alegerile de peste 4 ani.

” Cu un scor de 30 la sută am făcut ceva unic. Nici un candidat, indiferent de partidul de care a fost susținut, nu a trecut de 9% în ultimii 12 ani, nici PSD, nici USR, nimeni. Am făcut-o eu, independent , reprezentant al clujenilor invizibili. Am rănit mortal un sistem de nezdruncinat. Sunt de azi primarul vostru, al tuturor celor care m-ați votat, aproape 40.000. Vă mulțumesc tare mult și vă rog să nu fiți frustrați sau dezamăgiți. A fost un scor remarcabil, dacă ne gândim la mașinăria din spatele complexului administrativ-financiar care il ține pe Boc în spate, un scor remarcabil ținând cont că nu am fost susținut de niciunul dintre celelalte partide, ci chiar acuzat că am fost iepure de către unii care au sfârșit luând câteva mii de voturi, un scor remarcabil dacă te uiți la prima candidatură a lui Nicușor Dan, care a obținut 8% deși se bătea cu Sorin Oprescu și problemele lui penale, a fost un scor remarcabil dacă ne uităm la cantitatea de promisiuni la hectar făcute în campanie de actualul primar.

Pentru că am ajuns aici, pentru voi, pentru clujenii invizibili, voi fi cu ochii pe marile proiecte promise de Boc: centură, Spital Regional, metrou și toate celelalte șantiere deschise cu fast în campanie. Povestea merge mai departe, miracolele se muncesc”, a transmis Sărmaș.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu