Închide

Sabău, după ce a aflat că U joacă cu Dinamo: „Toată lumea are de câștigat. Fanii noștri îi vor susține pe ei, suporterii lor pe noi și tot așa. Aștept cel puțin 10.000 de oameni la meci”

Sport by Catalin Suciu - nov. 02, 2017 0 549

Managerul Universității susține că la meciul cu Dinamo din optimile Cupei României vor fi cel puțin 10.000 de oameni pe Cluj Arena.

„Toată lumea are de câștigat de pe urma acestei trageri la sorți. E un adversar pe care mi l-am dorit. Vom juca cu adversari valoroși, toți au de câștigat. Și cei cu experiență de la noi care duc dorul unor meciuri tari, dar și cei tineri, care n-au apucat să joace la un nivel înalt.

E foarte bine că am căzut cu Dinamo. Suporterii lor ne vor susține pe noi, ai noștri vor susține Dinamo și tot așa. E un adversar puternic, dar sunt foarte bucuros că am căzut cu Dinamo. Mă aștept la cel puțin 10.000 de oameni la meci”, a spus Ioan Ovidiu Sabău.

Citiți și:

U Cluj -Dinamo în optimile Cupei României! Meciul se joacă pe Cluj Arena

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.