Închide

S-au pus în vânzare bilete la „U” Cluj- Rapid, un meci capital pentru viitorul „Șepcilor roșii”

Sport by Catalin Suciu - apr. 03, 2015 1 621

Universitatea Cluj trebuie să câștige neapărat partida cu Rapid de sâmbătă, fiind pe locul 15 în prezent în Liga 1. Trupa lui Adrian Falub are nevoie de victorie ca de aer pentru a mai putea spera la salvarea de la retrogradare, lucru admis și de oficialii Universității.

„Șanse mai sunt , dar trebuie să obținem măcar patru puncte din meciurile cu Rapid și Universitatea Craiova. Sper că jucătorii au conștientizat cât de important este meciul de sâmbătă și îmi doresc foarte mult să asistăm la prima victorie din acest an”, a precizat Vlad Munteanu, administratorul special al Universității.

Meciul cu Rapid Bucureşti se joacă sâmbătă, de la ora 20:30, pe Cluj Arena, iar „studenţii” au nevoie de sprijinul tuturor fanilor. Biletele pentru acest meci se vând de vineri, în intervalul orar 12:00 – 20:00, iar sâmbătă casele se vor deschide la ora 10:00.

Iată şi preţul biletelor:

Peluza I: 15 lei

Tribuna a II-a: 15 lei

Tribuna I: 30 de lei

Zona VIP, etaj 4: 50 de lei

Zona VIP, etaj 3: 60 de lei

Zona VIP, etaj 2: 100 de lei

Elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de preţ promoţional, la tribunele I şi II, în sectoarele special amenajate: 2A2, respectiv 2S1, respectiv 10 lei în tribuna a II-a şi 15 lei în tribuna I. Reducerea este valabilă exclusiv pe baza carnetului de elev/student, vizat la zi, respectiv pe baza cuponului de pensie. Totodată, copiii sub 7 ani vor beneficia de acces gratuit în sectorul 2M2, de la tribuna a II-a, însoţiţi de un adult. În baza unui act doveditor, copiii vor primi un bilet cu valoare zero de la casa de bilete de la Cluj Arena.

Meciul dintre „U” Cluj şi Rapid Bucureşti se va disputa sâmbătă, de la ora 20:30, pe stadionul Cluj Arena. Ne vedem în tribune!

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare