Închide

S-au publicat salariile din Primăria Cluj. Un muncitor necalificat câștigă peste 2000 de lei

ActualitateAdministrațieTop News by Luminiţa Silea - oct. 08, 2017 2 5954

Salariul de bază pentru un sofer în cadrul primăriei Cluj-Napoca este de peste 2.900 lei. Un muncitor calificat are salariul de bază de peste 2.800 lei, iar un muncitor necalificat câștigă peste 2.000 lei. Administrația locală a publica salariile de bază pentru personalul și conducătorii instituției, în vigoare la 30 septembrie 2017.

Potrivit documentului făcut public de administrația locală clujeană, salariul brut al primarului este de peste 16.300 lei, iar al viceprimarului de 14.500 lei. Secretarul municipiului are salariul de bază de peste 11.500 lei. Tot peste 11.000 lei sunt salariile de bază ale unui director general, al arhitectului șef sau al administratorului public.

Un șef de serviciu sau de birou are salariul de bază între 8.000 și peste 8.700 lei. La polul opus, un muncitor necalificat are salariul de bază de peste 2000 lei, unul calificat de peste 2800 lei, iar un șofer care lucrează la Primăria Cluj pornește de la peste 2900 lei. Portarul, paznicul sau agentul de securitate pornește de la peste 2400 de lei. Un polițist local debutant pornește de la peste 1800 lei.

Personalul din administrația locală clujeană mai primește și alte drepturi bănești care se adaugă la salariul de bază. Avantajați sunt doctoranzii dar și cei care sunt implicați în managementul de proiect.

sursa: primariaclujnapoca.ro

 

Mai jos, lista completa cu salariile de bază:

 

sursa: primariaclujnapoca.ro


2 comentarii

  1. Cam de pe aici incepe respectul conducatorilor de institutii din administratia locala. Asa trebuie sa fie salariile in consilile judetene si locale. Numai cand te implici salarial ca si conducator ai dreptul si poti sa ceri implicare din partea salariatilor. Asta trebuie, obligatoriu si neconditionat, sa inteleaga si sa faca toti presedintii de consilii judetene si primarii din tara. Inainte de a cere implicare, sa ofere implicare salariala si respect angajatilor lor. Felicitari primarului Boc si celor ce fac ca el si rusine si dispret celor care nu fac la fel ca Boc, chiar daca Emil Boc nu imi este deloc simpatic pentru ce a facut cat a fost prim-ministru.

Scrie un comentariu

author photo two

Luminiţa Silea

Este reporter la ActualdeCluj.ro din aprilie 2014. A lucrat la cotidianul Ziua de Cluj de la lansarea sa, în 2004, până în aprilie 2014. A absolvit Facultatea de Jurnalism a universității "Babeș-Bolyai" în 2004 şi are două diplome de master - în Administraţie Publică la aceeaşi universitate şi în Comunicare şi Relaţii Publice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) Bucureşti.