Închide

S-a deschis tiroliana din Parcul Tineretului/ Pădurea Clujenilor

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - mai 21, 2024 0 797

După câțiva ani de la inaugurarea în aprilie 2022, parcul Tineretului- Pădurea Clujenilor e aproape gol, însă vestea bună este că s-a pus în funcțiune instalația tiroliană, anunțată încă din 2022 de la inaugurarea parcului. Plimbările cu instalația se pot face de la prânz, până seara la nouă, în fiecare zi.
Ultima licitație organizată de Primărie anul acesta pentru concesionarea serviciilor de operare a instalației tiroliene din Parcul Tineretului/Pădurea Clujenilor a fost atribuită iar, de curând, instalația a fost pusă în funcțiune.
Tiroliana din Parcul Tineretului este operațională din 16 mai. Are o lungime de 270 de metri, diferența de nivel fiind de 25 de metri. Ea este operată de aceeași societatea care se ocupă și de tiroliana din Cheile Turzii.
Pentru Tiroliana din parcul Primăriei de pe Bulevardul Muncii, cei care o operează, au prezentat și filmulețe pentru amatorii de adrenalină. Potrivit acestora, instalația este sigură și perfectă pentru activități de grup, excursii școlare, sau ieșiri de weekend. „Am deschis deja, însă parcul este aproape gol. Sperăm că amatorii de adrenalină și nu numai să vină către noi să experimenteze o plimbare cu tiroliana „, au arătat cei care operează instalația.
De instalație se ocupă aceeași firma care operează și tiroliana din Cheile Turzii. Prețurile unei plimbări sunt de 30 de lei (copii, pensionari, studenți) și de 40 de lei pentru adulți.
Program:
•Luni – Vineri: 12:00 – 21:00
•Sâmbătă – Duminică: 12:00 – 22:00
Contact: Telefon: 0750450677
Video demonstrativ:

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu