Închide

S-a deschis pârtia de schi de pe Feleac. "Parcul" de pe deal rămâne operaţional tot anul

ActualitateTop News by Kristina Reştea - ian. 03, 2015 0 1306

 

 

Pârtia din vecinătatea oraşului, de pe  Feleac, a fost deschisă de ieri, iar administratorii aşteaptă echipamente noi pentru completarea „parcului”. Pe dealul de lângă oraş urmează să se desfăşoare activităţi de „fun park” şi după încheierea sezonului de schi.

Snow park-ul are elemente noi faţă de anul trecut şi, tot din acest an, la Feleacu mai apare o pârtie pentru începători, care este legată de o bandă de urcare. „Parcul este modernizat faţă de anul trecut, investiţiile au fost mai mari decât încasările. Toate elementele vor fi funcţionale în acest sezon, în funcţie de cum se mişcă furnizorii, noi suntem pregătiţi, aşpteptăm să ni se livreze unele echipamente, ceea ce se va întâmpla în săptămânile următoare. Apoi vom continua cu fun park-ul şi în primăvară, nu mai închidem”, a menţionat pentru Actualdecluj.ro administratorul pârtiei, Radu Mureşan.

Pârtia Feleacu este amplasată la 12 km de municipiul Cluj-Napoca, pe Dealul Feleacului şi are o lungime a traseului de 765 de metri, diferenţa de nivel fiind de 98 metri. Dotările pârtiei includ şase tunuri de zăpadă, o instalaţie teleschi cu o capacitate de 412 persoane/h, sistem de supraveghere şi internet wireless pe pârtie. De asemenea Partia Feleacu beneficiază şi de un centru de închiriere de echipamente.

Orarul şi tarifele pot fi consultate AICI

 

Pârtia de la Buscat, la 12 kilometri de stațiunea Băișoara și 54 km de Cluj, s-a deschis oficial de o săptămână şi este operaţională şi în acest weekend, conform programului anunţat (până la ora 17.00), au precizat reprezentanţii administratorilor. Buscat Resort are trei pârtii, de 800, 900 și 1.300 metri, deschise.

 

Sursa Foto: Buscat Resort

Sursa Foto: Buscat Resort

 

Pârtia din Băișoara, cea mai cunoscută din județ, de asemenea operaţională, are o situație aparte: administrarea acesteia a fost scoasă la licitație de către Primărie, ca în fiecare an.

 

 

  • author photo two

    Kristina Reştea

    Kristina Restea este reporter in echipa publicației online Actualdecluj.ro și are o experiență de 12 ani în presă. E absolventă a Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”, secția Jurnalism. Anterior lansării proiectului actualdecluj.ro a scris pentru cotidianul local Ziua de Cluj, ca reporter în departamentul Economic.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu