Închide

VIDEO România, victoria anului la Cluj! „Tricolorii” au revenit în stil mare și s-au impus împotriva unui adversar de talie mondială

SportTop News by Catalin Suciu - iun. 13, 2017 0 318

Naționala de fotbal a României a bifat un succes important la Cluj, după ce a învins Chile cu 3-2.

Un start slab, precum meciul cu Polonia. 0-1, înscrie golgheterul Vargas în minutul 8. Se face 2-0 după alte 10 minute după reușita lui Valencia. Se conturează un eșec usturător!
Bogdan Stancu execută, însă, magistral, o lovitură liberă de la 20 de metri, iar ai noștri păstrează speranțe (31). „Nu ne facem de râs”, e mesajul pe care-l trimit „tricolorii”. Medel primește roșu în minutul 33 după ce îl lovește pe Florin Andone, iar revenirea pare credibilă.

Atacăm nefiresc, pentru noi, în repriza secundă, iar oaspeții cedează teren. Reușim, iată, să le punem probleme, controlăm meciul…de necrezut. Stanciu le arată contestatarilor de ce s-au dat 10 milioane de euro pe el și marchează cu un șut din afara careului, cu bara (60).

Băluță, aflat la debutul în tricoul României, e decisiv. Stanciu trage de la distanță, Herrera respinge în față, iar fotbalistul Craiovei trimite în plasă pentru 3-2.
România – Chile 3-2
Au marcat: Stancu 31, Stanciu 60, Băluță 83 / Vargas 8, Valencia 18
Cartonaș roșu: Medel 33

Echipele de start:

România: Pantilimon – Benzar, Chiricheș, Toșca, Ganea – R. Marin, Pintilii, Stanciu – Hanca, Andone, Stancu
Antrenor: Christoph Daum

Chile: Herrera – Diaz, Medel, Roco, Mena – Aranguiz, M. Diaz, Gutierrez – Valencia, Vargas, Sanchez
Antrenor: Juan Antonio Pizzi

Foto:  gsp.ro

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu