Închide

Revine Dan Petrescu la CFR? Antrenorul care a luat titlul ar fi fost chemat înapoi la Cluj

Sport by Catalin Suciu - oct. 10, 2018 0 259

Subiectul revenirii lui Dan Petrescu la CFR Cluj e din nou în actualitate, după ce aventura „Bursucului” în China ar putea lua sfârșit din cauza rezultatelor dezamăgitoare avute la Guizhou Zhicheng, care e pe ultimul loc, scrie gsp.ro.

Revenirea la CFR a lui Marian Copilu e exact factorul care ar putea facilita revenirea lui Dan Petrescu la Cluj. Cei doi au colaborat excelent în sezonul trecut, când „feroviarii” au câștigat din nou campionatul după o pauză îndelungată.

Potrivit sursei citate, Copilu, care urmează să-l înlocuiască pe Iuliu Mureșan în funcția de președinte, a întreprins deja primele demersuri pentru readucerea lui Petrescu, iar tehnicianul urmează să ofere în următoarele săptămâni un răspuns.

 

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu