Închide

Revenire de senzație la U-BT Cluj

Sport by Catalin Suciu - iul. 11, 2018 0 143

Primul transfer în vederea conturării lotului cu care se va aborda noul sezon competițional este cel al internaționalului român Vlad Moldoveanu, anunță site-ul oficial al clujenilor.

Sportivul revine la Universitatea după ce în sezonul 2016-2017 a pus umărul la câștigarea tuturor celor trei trofee puse în joc pe plan intern – Supercupa României, Cupa României și Liga Națională.

VLAD MOLDOVEANU, jucător U-Banca Transilvania:

”Înainte de orice, aș vrea să menționez cât de încântat sunt că mă întorc acasă. Am jucat în multe țări, multe orașe, dar unul dintre cele mai frumoase și primitoare în care am fost până acum a fost Clujul. De la club, până la suporteri, eu și familia mea ne-am simțit bineveniți.
Nu m-am născut la Cluj, însă am ajuns să mă simt ca un fiu adoptiv al acestui oraș. Pentru acest lucru, le mulțumesc din suflet tuturor celor care au făcut acest lucru posibil și vreau să le transmit că simt o mândrie aparte că am oportunitatea să joc pentru echipa lor de suflet din nou.
Soția si copiii mei sunt entuziasmați că ne întoarcem la Cluj, acolo unde ne-am făcut atâția prieteni și am avut atâtea experiențe frumoase. Mă bucur că voi avea iar șansa să lupt pentru un titlu pe pământ românesc, dar și să-mi continui munca înspre obținerea unui titlu european. Aștept cu nerăbdare să joc din nou în fața unora dintre cei mai frumoși suporteri de care am avut parte în cariera mea și sper că vom avea iarăși sala plină la fiecare meci”

MIHAI SILVĂȘAN, antrenor principal U-Banca Transilvania:

Îi urăm «Bun venit!» lui Vlad Moldoveanu, un jucător care a pus umărul serios la trofeele pe care am reușit să le câștigăm acum doi ani. Este un jucător român foarte valoros, care mai are multe de spus în baschet. Îi mulțumim că a ales să revină la Cluj și sper ca împreună să ne îndeplinim toate obiectivle pe care ni le-am propus!

Vlad Moldoveanu este și un component de bază al echipei naționale a României, pentru care a evoluat încă din vremea junioratului. Vlad Moldoveanu este licențiat în Jurnalism Internațional.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.