Închide

Reguli noi de circulație în Zorilor de săptămâna viitoare

AdministrațieTop News by Actual de Cluj - nov. 02, 2018 0 692

Strada Observatorului din Cluj-Napoca, blocată în fiecare seară de mii de clujeni în orele de vârf, are reguli noi de circulație de săptămâna viitoare. Între altele au fost create câteva zeci de locuri de parcare noi, după ce Primăria a desființat mai multe astfel de locuri de parcare pe Observatorului.

Comisia de sistematizare a circulației de la Primăria din Cluj-Napoca a decis să instituie sens unic de circulație pe strada Rapsodiei, din zonă, pe tronsonul între Observatorului și Lunii, și astfel crearea a 42 de locuri noi de parcare. O alee din zonă, din vecinătatea blocurilor T1, T2 și T3 obține caracter de zonă rezidențială și sunt înființate aici 20 de locuri de parcare pe partea dreaptă a sensului de circulație; totodată strada Jupiter se transformă în stradă cu sens unic pe tronsonul dintre străzile Meteor și Observatorului iar aici ar urma să fie înființate alte 35 de locuri e parcare. În plus, comisia a decis prelungirea sensului unic existent pe strada Meteor și pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada Sputnic și până la capătul blocului de la nr. 8 și luarea în evidență pe acest tronson de locuri de parcare pe partea carosabilă.

După desființarea standului de taxi de la începutul străzii Observatorului, primăria a decis să înființeze un stand după intersecția cu strada Rapsodiei. În plus Deținătorilor de abonament de locuri de parcare de pe strada Observatorului, unde au fost desființate parcările, li se vor acorda alte locuri de parcare pe străzile pe care care au fost instituite sensurile unice, precizează municipalitatea. Măsurile intră în vigoare în 6 noiembrie.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu