Închide

„Regele Untold”, show special pentru cel mai mare festival din țară. „Va fi show-ul anului în Europa!”

ActualitateTop News by Actual de Cluj - mai 14, 2019 0 377

„Regele Untold” face show special pentru cel mai mare festival din țară, anunță azi organizatorii Untold.
Cine altcineva s-ar putea numi „regele Untold” dacă nu Armin van Buuren, invitat cap de afiș la fiecare ediție, de unde a plecat doar după ce a mixat ore întregi, până mult după răsăritul soarelui. Acum, organizatorii Untold spun că, pentru prima dată în cinci ediții, van Buuren face un show special pentru festivalul de la Cluj. „E un show unic, exclusiv la nivel mondial”, spune purtătorul de cuvânt al organizatorilor festivalului, Ioana Chereji.

Unul dintre cei mai iubiți artiști, Armin Van Buuren vine cu o supriză pentru fanii festivalului Untold, la cea de-a cincea ediție. Artistul a creat un show unic, exclusiv la nivel mondial, pregătit special pentru festivalul de la Cluj, „Armin Untold”. „Show-ul incredibil va avea, de la alți artiști invitați alături de el pe scenă, până la cele mai tari inovații în materie de efecte speciale și producție audio video”, spune Chereji. Artistul este cunoscut pentru inovație în materie de tehnologia pe care o folosește pentru a crea show-uri de excepție ca și Armin Only și Armin Only Intense. Un exemplu a fost introducerea în show-urile sale a unui dispozitiv de control a luminilor prin senzori
aplicați pe brațele lui, tehnică pe care a adus-o și în România, la Untold.

van Buuren a promis încă de anul trecut, că pentru ediția aniversară din acest an va pregăti un show special pentru fanii din România care, anul trecut au stat mai bine de opt ore în fața scenei principale a festivalului. „Artistul promite că „Armin Untold” va însemna momente incredibile care vor depăși orice așteptări”, completează Chereji, adăugând că acesta „va fi show-ul anului în Europa”.

  • Tags

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu

    Articole similare