Închide

Recital liric pascal joi seara, îl susțin artiști de la Opera Națională din Cluj, ”evenimentul special al lunii aprilie”

Cultură by Actual de Cluj - apr. 19, 2022 0 108

Recital liric pascal joi seara, îl susțin artiști de la Opera Națională din Cluj, ”evenimentul special al lunii aprilie” după cum arată reprezentanții instituției de cultură.

Recitalul liric pascal Pie Jesu împrumută titlul textului liturgic din Recviem, și e programat joi seara la ora 18.30. ”Evenimentul vine ca o invitație de a ne îndrepta spre sacralitate, de a celebra împreună și de a întâmpina sfintele sărbători pascale prin muzică. Această inițiativă, care aspiră nu doar la experiența artistică, ci și la cea spirituală, se va materializa cu sprijinul artiștilor Operei care, în atmosfera intimă a recitalului, vor dărui un moment sacru, de care deseori avem atâta nevoie”, arată reprezentanții Operei Naționale din Cluj.

Recitalul va fi găzduit în sala de spectacole a Cercului Militar, și e susținut de soprana Diana Țugui, mezzosoprana Liza Kadelnik, tenorul Cristian Mogoșan și basul Corneliu Huţanu, alături de pianistul Lucian Dușa. În program titluri precum Ave verum corpus, Agnus Dei, Ave Maria, Panis Angelicus sau Ombra mai fu din creația compozitorilor Wolfgang Amadeus Mozart, Georges Bizet, Pietro Mascagni, Johan Sebastian Bach și Georg Friedrich Handel. Biletele se pot cumpăra online sau de la agenția de bilete a Operei.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu