Închide

Razie pe autostrada Transilvania în Cluj, au fost verificate zeci de mașini, s-a lăsat cu zeci de amenzi, mai mulți șoferi au ajuns pietoni, unul a fost depistat rulând cu 230 km/h

ActualitateTop News by Actual de Cluj - apr. 02, 2023 0 233

Razie pe autostrada Transilvania în Cluj, au fost verificate zeci de mașini, s-a lăsat cu zeci de amenzi.

Controale ieri pe tronsonul dintre Câmpia Turzii și Nădășel al autostrăzii Transilvania, timp de trei ore, de la ora 14; rezultatul – 79 de mașini verificate, 32 de amenzi date, șase șoferi au rămas pietoni, dintre care patru pentru depășirea vitezei maxime admise. De asemenea, a fost reținut un certificat de înmatriculare.

Între aceștia un șofer de 45 de ani, care a efectuat manevra de depășire a unui autosturism în zona de acțiune a indicatorului ”depășirea interzisă”; acesta a fost sancționat cu amendă în valoare de 870 de lei, fiind dispusă și măsura suspendării dreptului acestuia de a conduce pe o perioadă de 60 de zile.

De asemenea, un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 32 de ani a fost înregistrat în timp ce rula cu viteza de 211 km/h.  Șoferița a fost amendată cu 2.320 de lei, fiindu-i reținut permisul de conducere pentru 120 de zile, fără drept de circulație. Totodată, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 48 de ani, a fost înregistrat cu viteza de 230 km/h. Bărbatul a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.305 lei. Totodată, s-a dispus reținerea permisului de conducere pentru 120 de zile, fără drept de circulație.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare