Închide

Rata de vaccinare în rândul profesorilor din Cluj a crescut la 71 la sută. Peste 200 de unități școlare din județ își vor relua cursurile fizic

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - nov. 06, 2021 0 376

Școala începe în format fizic de luni în 222 de școli și grădinițe din Cluj. Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul Școlar Județean, față de ultima raportare din perioada vacanței școlare, a crescut cu peste 3% numărul de cadre didactice vaccinate în Cluj, 71% dintre acestea fiind vaccinate (adică  6.134 de persoane). A crescut cu aproape 2% și numărul personalului nedidactic care s-a vaccinat.

 

„71% din cadrele didactice sunt vaccinate, reprezentând 6.134 de persoane, în creștere cu 3,04%, de la ultima raportare a unităților din județul Cluj. 69,90 % din personal didactic auxiliar și nedidactic este vaccinat, reprezentând 2.126 de persoane, în creștere cu 1, 90 %, de la ultima raportare”, arată datele centralizate de Inspectorul Școlar Județean Cluj și publicate în 5 noiembrie.

Rata de vaccinare a personalului care își desfășoară activitatea în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Cluj este de 92%, raportată la totalul celor 50 de angajați, după cum a anunțat instituția.

Unitățile de învățământ preuniversitar din județul Cluj au afișat astăzi, 5 noiembrie 2021, rata de vaccinare a personalului care își desfășoară activitatea în unitate, sub forma unei informări numerice și procentuale a datelor proprii, prin raportate la numărul total de angajați/ instituție, cu respectarea tuturor reglementărilor GDPR.

Potrivit datelor furnizate de ISJ Cluj, activitatea școlară va reîncepe luni în 222 de școli și grădinițe, cu prezența fizică a copiilor în clase, în timp ce în celelalte 50 activitatea se va desfășura exclusiv online.

Lista unităților de învățământ în care rata de vaccinare a personalului depășește 60% și în care cursurile pot începe în format fizic:

 

 

Lista scolilor unde școala începe online:

Nici un comentariu

Scrie un comentariu