Închide

PSD-iștii îi etaleză pe penalii din PNL. Replica liberalilor: „nu știți decât să denigrați, nu aveți nici un proiect concret”

ActualitatePoliticaTop News by Actual de Cluj - mai 24, 2016 3 515

Chiar dacă această campanie electorală e cu mult mai liniștită față de cele anterioare, liderii partidelor tot mai găsesc câte un subiect de dispută. Senatorul liberal Alin Tișe, canidat la șefia Consiliului Județean Cluj, a ținut să-și exprima nemulțumirea legat de modul în care acționonează social-democrații, împânzind orașul și județul cu un ziar care conține articole denigratoare la adresa unor membri PNL.  „PSD nu are absolut nici un proiect concret pentru dezvoltarea Clujului. Nu au făcut nimic până în prezent, iar acum vin și-și însușesc proiectele noastre. Noi suntem cei care am demarat proiectul Spitalului Regional de Urgență, noi am făcut stadionul, sala de sport, noi am contribuit la dezvoltarea parcurilor industriale. Ei, pentru că nu au nimic de demonstrat, au ales metodele de denigrare”, a comentat Tișe, referindu-se la publicația de campanie a PSD-ului. În ziar (foto jos) sunt expuși principalii lideri liberali care au condus Clujul. Trei dintre aceștia, Sorin Apostu, Radu Bica și Horea Uioreanu au fost cercetați și condamnați la închisoare, pentru fapte de corupție. Tișe a ținut să reamintească, însă, că și PSD-ul are o mulțime de corupți și că liderul principal, Liviu Dragnea, la rândul lui condamnat, a fost păstrat în fruntea partidului. „Și noi am putea începe o astfel de campanie de denigrare, dar am ales să n-o facem tocmai pentru că avem cu ce să ne lăudăm. PSD, în schimb, nu are” nici un proiect, a comentat Tișe. Mai mult, el a ținut să sublinieză că Octavian Buzoianu, candidatul independent susținut de PSD, ar trebui să iasă public și să se dezică de această practică de denigrare: „Dacă domnul Buzoianu este așa de independent precum pretinde, el de ce nu iese să spună că nu este de acord cu acestă practică de denigrare, la care s-au pretat susținătorii săi. Știm că s-a arătat extrem de deranjat de articolele incomode care au apărut prin presă, la adresa sa. Ar trebui să se arate și acum la fel de deranjat de aceste articole denigratoare care s-au scris despre noi”

13282250_935080646560957_793301890_nPSD-iștii nu par deloc impresionați de lamentările rivalilor politici și continuă seria conferințelor de presă, pentru a demonstra că marile proiecte cu care se laudă liberalii sunt praf în ochii clujenilor. Un mare proiect imobiliar, girat de Marius Nicoara pe vremea când conducea Consiliul Județean, pe un teren de pe strada Victor Babeș, din curtea Spitalului de Pneumoftiziologie, s-a dovedit un imens eșec. Liderii PSD Remus Lăpușan și Cornel Itu au arătat că nici în mandatul lui Tișe sau al lui Uioreanu, nu s-a făcut nimic pentru recuperarea acestui teren valoros din custodia băncilor (foto jos)„Sunt ani de zile de când acest teren stă nefolosit, iar Consiliul județean nu poate avea nici un beneficiu de pe urma sa. Noi ne dorim să realizăm aici un parc pentru clujeni și  vom demonstra că putem face lucrul acesta”, a comentat Lăpușan.  Un alt eșec răsunător este proiectul centrului de deșeuri.  Reprezentanții PSD au arătat că pentru jaful implicat în acest proiect încă se fac cerecetări, și că principalii responsbili sunt foștii lideri ai administrației clujene, oamenii PNL-ului. Abandonarea lucrărilor la drumurile județene ține de asemenea de managementul aplicat de PNL. Și tot liberalii trebuie să răspundă și pentru jaful comis la drumul turistic Răchițele – Ic Ponor, mai spun PSD-iștii

13293257_1004266636275388_721249015_n

3 comentarii

Scrie un comentariu

Articole similare