Închide

Protest împotriva lui Dragnea, la Cluj. Peste 2000 de oameni și-au anunțat intenția de a participa

ActualitatePoliticaTop News by Catalin Suciu - nov. 19, 2017 0 598

2000 de persoane și-au exprimat intenția de a participa duminică la un nou protest.
„Un pas mic pentru Dragnea, un salt uriaș pentru România!”, este evenimentul creat pe rețelele de socializare  și anunțat la ora 18.00, în Piaţa Unirii.
„Dacă cerem TOȚI într-un glas UN SINGUR LUCRU, avem șanse mari de izbândă. Să fim uniți de data asta și să arătăm asta și prin imagine unitară și scop unitar.  Liviu Dragnea se află LA UN PAS de a pierde puterea și de a-și pierde libertatea. Odată cu el toată caracatița de politicieni care a parazitat România în ultimii zeci de ani.  Noi, cei ce nu ne dorim să fim o nație de hoți suntem la un pas de a ne lua țara înapoi. Sau de a o pierde, de a deraia de la direcția europeană! Ne aflăm într-un MOMENT CRUCIAL pentru direcția în care va merge România în următorii ani.  Din acest motiv este vital să acționăm ACUM! În săptămânile care urmează se va decide totul. Dragnea a declarat, cu subiect și predicat, RĂZBOI instituțiilor europene care îl acuză că a furat 21 de milioane de euro, DNA-ului și celoralete instituții din justiție care îi cercetează faptele. “VA FI RĂZBOI”, cu toți cei ce își doresc o clasă politică purificată de corupție, război cu cei ce îl contestă, dar și cu cei ce i-au ales. Cu noi toți!
Ne întâlnim duminică la ora 18.00 pm, ora României, în piețele publice din localitățile noastre, fie din țară, fie din diasporă. Spunem NU asaltului asupra justiției! Apărăm independența justiției și ne opunem proiectelor de modificare a legilor justiției discutate în acest moment în Parlament”, scriu organizatorii pe facebook.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare