Închide

Programul festivalului Nerversea, anunțat de organizatori/S-au pus în vânzare biletele pentru o zi

ActualitateFestival by Actual de Cluj - mai 31, 2023 0 115

Organizatorii festivalului Neversea au anunțat programului pe zile al festivalului care are loc vara aceasta în Constanța. Fanii pot afla în ce zile vor urca pe scenă artiștii lor preferați din lineup. De asemenea, este oficial disponibilă și achiziția biletelor de tip Day Ticket, care oferă accesul în tot perimetrul de festival pentru ziua selectată. Toți cei care aleg opțiunea Day Ticket își vor putea alege ziua în care să participe la festival și să trăiască experiența Neversea, alături de Dj-ii și artiștii preferați, anunțați pentru ziua respectivă.

 

Festivalul Neversea se află la ediția aniversară, iar organizatorii promit ca fiecare zi va fi cu adevărat memorabilă. Show-urile artiștilor și DJ-ilor de top, la nivel național și internațional, se vor împleti cu momente speciale, decoruri spectaculoase și multe alte surprize, pentru ca experiența fiecărei zile să fie o poveste completă la malul Mării Negre.

LIL UZI VERT urcă pe scena principală NEVERSEA vineri, 7 iulie iar J BALVIN va face un super show pe mainstage, duminică. 9 iulie.

Printre artiștii care vor urca în fiecare zi pe scena principală a festivalului se numără:

JOI, 6 IULIE: Lil Uzi Vert, Alok, Timmy Trumpet

VINERI, 7 IULIE: Steve Aoki, Lil Pump, Claptone, Morten, Tujamo

SAMBATA, 8 IULIE: Lost Frequencies, Don Diablo, CKay, Vini Vici

DUMINICA, 9 IULIE: J Balvin, Paul Kalkbrenner, Salvatore Ganacci

Fanii pot urmări canalele oficiale de comunicare ale festivalului pentru a afla în premieră numele care urcă pe scenele festivalului în fiecare zi. Pentru fanii care vor să se bucure de întreaga experiență a festivalului Neversea biletele și abonamentele de festival sunt disponibile pe site-ul oficial, iar prețurile acestora vor crește începând cu data de 6 iunie 2023.

Festivalul NEVERSEA 2023 are loc între 6 și 9 iulie, pe plaja Neversea din Constanța. Întreg lineup-ul anunțat până acum, precum și biletele și abonamentele sunt disponibile pe neversea.com.

sursă foto: Nerversea/Facebook

Nici un comentariu

Scrie un comentariu