Închide

Program greu pentru U BT, diseară întâlnește liderul, noiembrie e lună plină cu 2 meciuri pe săptămână

SportTop News by Actual de Cluj - nov. 05, 2016 0 219

Meci greu diseară pentru U BT, care întâlnește liderul Steaua București chiar în fieful său.

Meciul de diseară contează pentru etapa a șaptea a ligii naționale de baschet și e programat la ora 20 la București.

„Va fi un meci foarte greu pentru noi, cu o contracandidată la locurile fruntașe”, spune antrenorul principal Mihai Silvășan, pe site-ul oficial al clubului. „Steaua are o echipă foarte bună și sunt convins că va fi un meci foarte disputat, dar noi am venit la București pentru a câștiga și nu luăm în calcul un alt rezultat”.

Pentru U BT următoarea perioadă se anunță plină: după meciul de diseară următorul programat e miercuri seara în Kosovo, împotriva KB Peja, un meci contând pentru grupa G a FIBA Europe Cup; duminica viitoare întâlnește CSM U Craiova în Sala Sporturilor „Horia Demian”, miercuri 16 noiembrie întâlnește Gaziantrep Turcia în FIBA Europe Cup, sâmbătă 19 noiembrie întâlnește Phoenix la Galați, miercuri 23 noiembrie pleacă în Cipru ca să dispute meciul cu Petrolina AEK Larnaca în FIBA Europe Cup și, în fine, sâmbătă 26 noiembrie dispută meciul împotriva CSM CSU Oradea în Sala Sporturilor „Horia Demian”, în liga națională de baschet.

Înainte de meciul de diseară clasamentul ligii naționale e condus de STeaua CSM Eximbank București, cu 10 puncte, la egalitate cu CSM CSU Oradea; U BT se află pe locul 3, cu 9 puncte.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare