Închide

Profesor de sport clujean la șefia Poștei Române

Actualitate by Actual de Cluj - feb. 19, 2018 0 886

Adjunctul Poștei Române, școlit la Cluj, preia frâiele companiei după ce șefa a demisionat, fiind numită secretar general la Ministerul Transporturilor.

Directorul adjunct al Poștei Române e Ovidiu Ioan Săcară și a fost numit la conducerea companiei după ce directoarea, Elena Petrașcu, a fost numită secretar general la Ministerul Transporturilor și a demisionat din funcție joi. „Începând cu luna octombrie a anului 2017 am acceptat să preiau atribuţiile funcţiei de Director General al Companiei Naţionale Poşta Română. Încă de la început am precizat că voi ocupa această funcţie cu titlu interimar. Astăzi, a sosit momentul să îmi iau rămas bun de la o echipă în care am foarte multă încredere, o echipă cu care am reparat, am construit şi am dezvoltat această companie”, a declarat Petrașcu săptămâna trecută, într-un comunicat de presă în care și-a anunțat demisia. În consecință, Ministerul Comunicațiilor a anunțat că șefia va fi preluată de directorul adjunct Săcară. „Având în vedere renunțarea doamnei Elena Petrașcu la mandatul de director general al Companiei Naționale Poșta Română SA, începând cu data de 15 februarie 2018, vă informăm că atribuțiile acesteia vor fi preluate de către directorul general adjunct al operatorului național de servicii poștale și curierat, domnul Ovidiu Ioan Săcară. Această decizie a fost luată prin votul membrilor Consiliului de Administrație al companiei”.
Provizoriu la șefia Poștei Române, Săcară (42 ani) a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport din Cluj-Napoca în 1996 și are specializare în profesor de sport și antrenor de baschet. Lucrează la Poșta Română din martie 1996. Din septembrie 2012 a fost șeful Oficiului Județean de Poștă Cluj.

În CV-ul său, Săcară arată că a lucrat la Poștă din martie 1996, când a fost șef de tură la Centrul Regional de Tranzit. „In perioada martie 1996- și până în prezent am activat numai în cadrul CN Poșta ROmână SA, ocupând funcții de conducere în perioada 1999-2006, 2009 – 2010 și din 2012 până în prezent, în restul activității ocupând funcții de control, îndrumare și organizare. Coordonez un colectiv de circa 720 salariați, majoritatea implicați în vânzări directe retail și corporații”. În același CV, Săcară se declară un „sportiv polivalent, consumator de muzică, spectacole și filme de bună calitate”.

CV Sacara Ovidiu_01 by actualdecluj on Scribd

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare