Închide

Probleme cu plățile la CFR Cluj. Jucătorii nu și-au primit primele pentru titlul din sezonul trecut

Sport by Catalin Suciu - dec. 15, 2018 0 161

La jumătate de an de la câștigarea campionatului, fotbaliștii CFR-ului nu și-au încasat bonusurile de performanță. Jucătorii au făcut scandal în ultimele săptămâni, mai ales că echipa merge ceas și e prima în Liga 1.

Director sportiv la CFR, Daniel Stanciu a admis problemele financiare, dar precizează că acestea s-ar putea rezolva în scurt timp.
„A fost o discuţie pentru că jucătorii şi-au negociat contractele în funcţie de… s-a stabilit sezonul trecut ca primele să se primească după încasarea drepturilor de televizare şi participării în cupele europene, oarecum să relaxezi din punct de vedere financiar. Au fost stipulate prin acorduri între jucători şi conducere, însă au fost eşalonate pe mai multe luni. Din octombrie până în decembrie. S-a stabilit ca ele să fie plătite în decembrie. Urmează ca zilele viitoare să se achite la toată lumea pentru că aşa s-a stabilit la sfârşitul verii. S-au adunat foarte multe cheltuieli în acestă perioadă. Cred că avem plăţi care sar de un milion, pentru că au venit foarte multe taxe, impozite, care trebuiesc plătite. am plătit cantonamentul, deplasările”, a spus Stanciu la telekomsport.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.