Închide

Primul bloc ANL construit în Dej nu are curent de o lună

Din județ by Actual de Cluj - iul. 09, 2024 0 94

A trecut o lună și jumătate de când 47 de familii de tineri din Dej au primit cheile apartamentelor din noul bloc ANL din Dej, dar chiar și așa încă nu se pot muta.

Apartamentele nu sunt racordate la utilități, iar din luna mai oamenii sunt amânați în mod frecvent. Doar casa scării e racordată la electricitate, pentru apartamente cererile fiind încă în procesare la Electrica, după cum arată dejeanul.ro. Reprezentanții Primăriei Dej spun că au făcut toate demersurile necesare la furnizor, dar din cauza lipsei de personal de la Electrica Dej, lucrurile se mișcă foarte încet. Pentru că nici contoarele de gaz nu au fost instalate încă, s-a luat decizia ca beneficiarii să fie scutiți de la plata chiriei până când apartamentele vor fi racordate la utilități.

”26 mai e ziua în care cele 47 de familii de tineri au primit cheile noilor apartamente în primul bloc ANL construit în Dej. Au fost declarate eligibile în urma unui barem aplicat la nivel național și mai era doar un pas până când se puteau muta. Numai că, au avut surpriza să găsească apartamentele neracordate la electricitate și gaz”, arată publicația. ”Oamenii au crezut că e o chestiune de câteva zile și unii dintre ei au renunțat la vechile locuințe în care stăteau în chirie. Dar zilele s-au transformat în săptămâni și săptămânile în luni”.

https://www.dejeanul.ro/content/blocul-anl-din-dej-de-peste-o-luna-fara-curent-electrica-nu-are-personal-suficient-video/

Nici un comentariu

Scrie un comentariu